Sport

WTA BEIJING. Finala Halep – Garcia, un meci de mare interes!!! Ce a declarat franțuzoaica?!…

 

Finala turneului WTA de la Beijing, dintre Simona Halep și Caroline Garcia, se joacă astăzi, fiind transmisă în direct, începând cu ora 11.30, de Digi Sport 2. Evenimentul este extrem de așteptat în România, mai ales după ce Simona Halep a reușit să devină sâmbătă, în premieră, nr. 1 mondial în tenisul feminin – vezi aici: Simona Halep e NR. 1 în tenisul mondial feminin!!! Joacă finala la Beijing!!!.

În cazul în care va câștiga turneul din capitala Chinei, reprezentanta noastră va depăși suma de 20 de milioane de dolari câștigați din tenis. Nu-i va fi, însă, ușor, pentru că franțuzoaica, nr. 15 WTA, este o adversară dificilă.

Conform site-ului WTA, Garcia a declarat înaintea confruntării cu Simona Halep de peste circa 3 ore: „Acestea sunt meciurile pe care vreau să le joc, împotriva jucatoarelor de top. E noul lider WTA și e un meci pe care îl aștept cu nerăbdare, mai ales că e finală de turneu Premier Mandatory. Am jucat cu Simona în Canada, acum câteva săptămâni. E o jucătoare înșelătoare. Trebuie să evoluez la cel mai înalt nivel al meu pentru a avea o șansă de a câștiga”.

Simona Halep are 2-0 în disputele avute cu Caroline Garcia, ultima victorie fiind bifată în acest an, la Toronto, în sferturile de finală, scor 6-4, 6-2.

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep, LEGĂTURĂ EMOȚIONANTĂ cu tatăl ei!!! Finala de la Beijing se joacă mâine de la ora…

WTA BEIJING. UPDATE. Simona Halep și ATUUL Andrei Pavel!!!

WTA BEIJING. UPDATE. Gheorghe Hagi, despre Simona Halep: „A ajuns ca Messi şi Ronaldo”

WTA BEIJING. UPDATE. Simona Halep a urcat pe primul loc și în clasamentul pentru Turneul Campioanelor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare