Sport

WTA Beijing. Două favorite, eliminate în turul II

 

Garbine Muguruza a părăsit încă din turul doi turneul de la Beijing, după ce a fost învinsă de câștigătoarea de săptămâna trecută de la Wuhan, Aryna Sabalenka.
Jucătoarea din Belarus s-a impus într-o oră și 48 de minute, cu scorul de 7-5, 6-4. În optimi, bielorusa în vârstă de doar 20 de ani o va întâlni pe deținătoarea trofeului, Caroline Garcia.

Jelena Ostapenko a suferit umilința carierei, marți, în turul doi al turneului de la Beijing. Tenismena letonă, ajunsă pe locul 13 în clasamentul WTA după rezultatele slabe din ultima perioadă, a fost bătută măr de reprezentanta gazdelor Qiang Wang (locul 28 WTA). 0-6, 0-6 a fost scorul partidei dintre Jelena Ostapenko și Qiang Wang (foto). 56 de minute a durat partida dintre cele două, în care Ostapenko a acuzat și o accidentare la încheietura mâinii stângi. În turul următor, Qiang Wang o va întâlni pe câștigătoarea partidei dintre Karolina Pliskova și Aliaksandra Sasnovich. E cel de-al 10- lea turneu din acest an (din 20 la care a luat parte) în care Ostapenko e eliminată încă din runda inaugurală. 23 de victorii și 19 înfrângeri are Jelena Ostapenko în acest an.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare