Sport

WTA Beijing. Daria Kasatkina va fi adversara Simonei Halep în sferturi

 

Simona Halep, cotată la startul turneului drept favorita numărul doi, și- a aflat miercuri seară adversara pe care o va întâlni în sferturile de finală ale turneului de la Beijing. Este vorba de o altă rusoaică, Daria Kasatkina – (foto), tenismena în vârstă de 20 de ani, aflată pe locul 34 în ierarhia WTA, care a trecut în optimi de favorita numărul 11, poloneza Agnieszka Radwanska, cu 4-6, 7-5, 6-2. Partida a durat peste două ore şi jumătate.
Simona Halep şi Daria Kasatkina s-au întâlnit şi săptămâna trecută la Wuhan, când rusoaica s-a impus neaşteptat de categoric, scor 6-2, 6-1. La general însă Simona conduce cu 2-1, după ce a învins-o pe Kasatkina în 2016 la Miami (scor 6-3, 7-5) şi 2017 la Roland Garros (scor 6-0, 7-5). Sfertul dintre Simona Halep şi Daria Kasatkina va avea loc vineri, la o oră ce va fi anunţată ulterior de organizatori.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button