Sport

WONDER WOMAN. Însărcinată în 5 luni, la 43 de grade Celsius, a luat startul într-o cursă atletică de 800 de metri!

  • montano1.jpg
 

Alysia Montano, în vârstă de 31 de ani, o specialistă a probei de 800 de metri, a participat joi, la Sacramento, pe o căldură terifiantă, de 43 de grade Celsius, la Campionatele Statelor Unite ale Americii la atletism.

Însărcinată în 5 luni, performera a terminat ultima în seria sa, cu timpul de 2.21.40 minute. A 4-a la Mondialele din 2013 și a 5-a la Jocurile Olimpice de la Londra – 2012, Alysia Montano a demonstrat, încă o dată, că este un fenomen. În 2014, ea a concurat la Campionatele SUA fiind însărcinată în 8 luni!

„Mă simt foarte bine”, a asigurat Montano, care s-a inspirat de la Gal Gadot, actrița ce a jucat rolul principal în filmul de succes „Wonder Woman”, fiind însărcinată în 5 luni când s-a turnat producția.

„Multe femei mi-au spus că ceea ce am făcut în 2014 a fost pentru ele o sursă de inspirație. Eu mă văd ca o reprezentantă a femeilor, a femeilor negre, a femeilor însărcinate. Înaintea întrecerii de joi am băut multă apă, ceea ce în multe părți ale lumii – unde este și mai cald – femeile însărcinate n-o pot face. Două ture de pistă pe căldură, credeți-mă, este nimic! Noi suntem norocoase că trăim în America”, a mai declarat Alysia Montano.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare