Sport

Winter Cup 2016. Colţea 1920 şi FC Braşov s-au confruntat în finala mică a categoriei 2008

 

Colţea 1920 Braşov a ocupat poziţia a treia la categoria 2008 a turneului Winter Cup 2016. În finala mică, braşovenii au dispus cu 1-0 de FC Braşov. Campioana categoriei a fost Stars Brăila, care a învins în ultimul act Juniorul Bucureşti, 2-1. 

MVP-ul turneului a fost Andrei Stoian (Stars Brăila), Mihail Vasile (Juniorul Bucureşti) a fost desemnat cel mai bun portar, iar titlul de golgheter a ajuns la Dragoş Paşcu (Colţea 1920 Braşov).

CSCT Buiucani (Republica Moldova) a cucerit trofeul la categoria 2006, după 1-0 în finala cu Academia Toni Doboş. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Luceafărul Cluj, care a trecut cu 4-1 de Steaua Bucureşti.

Premiile individuale ale categoriei au fost câştigate de: David Popa (Luceafărul Cluj) – MVP, Alexandru Dinu (Academia Toni Doboş) – cel mai bun portar, Gabriel Gheorghe (Juniorul Bucureşti) – golghetrer.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button