Sport

WIMBLEDON. Trei români joacă mâine în optimile de finală

 

Singura reprezentantă a României pe tabloul de simplu feminin la Wimbledon, Monica Niculescu, va juca mâine pentru un loc în „sferturi”.

În optimile de finală, Niculescu se va duela cu elvețianca Timea Bacsinszky (15 WTA). Confruntarea va fi a doua de pe terenul 18 și va începe în jurul orei 15.00, după partida Olga Govortsova – Madison Keys care va debuta la ore 13.30.

În optimile de finală la dublu masculin, perechea Rohan Bopanna/Florin Mergea (India/România) va întâlni cuplul Lukasz Kubot/Max Mirnyi (Polonia/Belarus). Duelul va începe la ora 13.30 fiind primul de pe terenul 8.
În fine, tot la dublu masculin, Jean-Julien Rojer și Florin Mergea (Olanda/România) vor juca pentru un loc în sferturile de finală cu perechea Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis (ambii din Australia). Meciul va începe tot la 13.30 fiind primul de pe terenul 17.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button