Sport

WIMBLEDON. Sorana Cârstea, despre momentele de groază de după accidentarea americancei Mattek-Sands: „A fost sfâşietor să o văd aşa”

 

Sorana Cârstea a povestit în conferința de presă care a precedat meciul cu Bethanie Mattek-Sands momentele de după accidentarea gravă suferiă de americancă. Sorana a fost prima care a ajuns lângă americancă și a stat alăturie de ea până la venirea medicilor.

„A fost sfâşietor să o văd aşa. Am lovit o minge în direcţia ei şi nu am văzut exact ce s-a întâmplat. Am văzut doar că era întinsă pe teren şi că începuse să ţipe. M-am dus imediat la ea, i-am văzut genunchiul şi le-am spus organizatorilor să cheme targa. A fost sfâşietor, pentru minute bune am ajutat-o doar eu, soţul ei şi fizioterapeutul. Genunchiul ei era într-o poziţie foarte ciudată, nu am văzut aşa ceva decât în filme. M-am panicat puţin, am cerut ajutor, dar nimeni nu venea. Ea a intrat în şoc şi îmi spunea «Sorana, ajută-mă, ajută-mă!», iar eu i-am spus «Sunt aici, eşti puternică, poţi să treci peste asta». În acel moment, am simţit că nu sunt de folos pentru că era un moment foarte greu. Aş fi vrut să fac mai mult. Nu a fost uşor şi deja nu mai este vorba despre tenis. Suntem ca o familie şi vrem ca toată lumea să fie bine. Aş vrea ca accidentarea ei să nu fie atât de gravă pe cât pare şi sper să aibă parte de o recuperare rapidă. Nu am trecut încă peste asta şi am simţit că momentul a durat foarte mult. Acum stai şi te întrebi ce s-ar fi întâmplat dacă era o problemă la inimă. Pentru mine, Bethanie a fost lăsată să stea prea mult întinsă pe teren”, a declarat Cârstea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button