Sport

WIMBLEDON. Simona Halep, victorie clară cu Saisai Zheng. Românca a avut probleme doar în primul set. Urmează o altă sportivă din Asia

 

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon, după ce a trecut de chinezoaica Saisai Zheng (126 WTA), 7-5, 6-0.

Cea mai bună jucătoare a lumii a avut însă probleme în primul set. Halep a condus cu 2-0, dar asiatica a avut o perioadă în care a jucat excelent și acest lucru s-a văzut pe tabelă. Zheng s-a desprins la 5-3. Din acel moment românca a trecut în control și a dominat autoritar resul confruntării. Simona Halep a câștigat 10 game-uri la rând și a închis meciul cu 7-5, 6-0.

„A fost un prim set greu. Ea a jucat foarte bine, cu slice, nu a fost ușor să găsesc ritmul. Nu am mai greşit în setul al doilea. Am încercat să lovesc mai moale, să nu mai risc atât de mult. Mă simt bine, simt mai bine mingea, dar nu ştii niciodată cum stau lucrurile pe această suprafaţă, voi fi pregătită, voi avea încredere şi voi avea şansa mea”, a declarat Halep după meci.

Pentru favorita 1 urmează duelul cu Su-Wei Hsieh (Taiwan, 48 WTA).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button