Sport

WIMBLEDON. Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur. „Sunt pregătită pentru Wimbledon, dar vom vedea ce se va întâmpla”

 

Organizatorii turneului de la Wimbledon au așezat și jucătoarele venite din calificări pe tabloul principal, iar Simona Halep (2 WTA) se va duela în primul tur cu Marina Erakovic (Noua Zeelandă, 129 WTA). Va fi a doua întâlnire dintre cele două, în precendeta, în primul tur la US Open 2015, neozeelandeza abandonând la 6-2, 2-0 pentru româncă.

Altfel, Halep a menționat că este gata pentru cel de-al treilea Grand Slam al anului și că meciurile de la Eastbourne, unde a pierdut în sferturi, au ajutat-o.

„Simt că am început să joc bine pe iarbă. Mă simt pregătită pentru Wimbledon, dar vom vedea ce se va întâmpla. A fost foarte bine să joc acele meciuri la Eastbourne. Mă simt un pic obosită, dar am suficient timp pentru recuperare. A fost un meci dificil cu Wozniacki, în sferturi. Cred că am jucat foarte bine, dar în decisiv am fost un pic obosită. Este ceva normal, am jucat prea multe seturi în aceeaşi zi”, a declarat Simona Halep.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button