Sport

WIMBLEDON. Simona Halep e ÎN FINALĂ. Prima reacţie a româncei

 

Simona Halep s-a calificat pentru prima oară în carieră în finala Grand Slamu-ului de la Wimbledon.

În urmă cu puţin timp s-a încheiat semifinala cu Elina Svitolina, disputată pe terenul central de la „All England Lawn Tennis and Croquet Club”. Simona s-a impus clar, 6-1, 6-3, după un meci care a durat doar 74 de minute.

Românca a jucat magistral şi şi-a executat adversara, care nu a avut ce face. 26 de lovituri câştigătoare a reuşit Simona, faţă de doar 10 câte şi-a trecut în cont Svitolina.

După un început echilibrat, în care ambele sportive au reuşit câte un break, Haleo defilat în primul set, pe care l-a „închis” repede, 6-1. În manşa secundă, Svitolina a rezistat până la 3-3, după care românca a reuşit trei game-uri la rând, dintre care două pe serviciul advers şi a încheiat disputa.

„E unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Vreau să mă bucur de tenis. Nu a fost chiar atît de ușor cum o arată scorul, dar am luptat din greu ca să câștig acest meci. Am stat bine fizic, am avut o tactică bună. Am mai multă experiență pozitivă pe teren, nu mai renunț. Încerc să fiu cea mai bună, să lupt până la capăt. Nu contează cu cine voi juca în finală, e ultimul meci al turneului”, a spus Simona, la finalul meciului.

În finala de sâmbătă, Halep se va duela cu învingătoarea din partida Serena Williams – Barbora Strycova.

FOTO: Twitter Wimbledon


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare