Sport

WIMBLEDON. Simona Halep, despre meciul cu Victoria Azarenka: „Este o adversară dificilă, o mare campioană. Pentru mine va fi o provocare”

 

Simona Halep (2 WTA) s-a calificat ieri în optimi la Wimbledon, după ce a învins-o pe chinezoaica Shuai Peng (37 WTA), 6-4, 7-6(7).

„Sunt foarte fericită. De la meci la meci, am jucat mai bine. S-a jucat tenis de nivel foarte bun în această partidă. Sunt cu adevărat mulţumită de cum au mers lucrurile pe teren. Nu iau meciul ca pe un test, pentru că fiecare meci în parte este important. Este un turneu deschis. Când intru pe teren ştiu că oricine poate câştiga partida. Încerc să îmi fac treaba, să joc cât de bine pot. A fost un meci strâns”, a declarat Simona Halep în conferința de presă de după meci.

Pentru un loc în sferturi, Halep se va duela luni cu Victoria Azarenka, cea care a revenit în circuit după ce a născut. Momentan, „Vika” ocupă locul 683 în clasamentul WTA.

„Va fi diferit, pentru că, acum, ea este mamă. Este minunat ceea ce a reuşit ea. Pentru mine va fi o provocare, cu siguranţă. Chiar dacă ea a stat departe de circuit un an, este o adversară dificilă, o mare campioană. Voi intra pe teren pentru a-mi juca şansa, vreau să dau tot ce am mai bun. Cu siguranţă cred în victorie, cred că am şansa mea de a câştiga, dar aşa cum am mai spus va fi un meci deschis. Trebuie să am iniţiativa şi să îmi fructific şansele”, punctat Simona Halep.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button