Sport

Wimbledon. Serena Williams merge mai departe. Garbine Muguruza, eliminată

 

Campioana din urmă cu doi ani de la Wimbledon, Garbine Muguruza, a părăsit Openul englezesc încă din turul I, ea fiind învinsă de ocupanta locului 121 în clasamentul WTA. Brazilianca Beatriz Haddad Maia (foto) este performera zilei după ce s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-4, într-o partidă ce a durat o oră și jumătate.

Serena Williams s-a calificat în turul al doilea de la Wimbledon, după ce a învins-o pe italianca Giulia Gatto-Monticone (debutantă la All England Club la 31 de ani). Serena s-a impus cu 6-2, 7-5, după o oră și 20 de minute de joc. Pentru Serena urmează duelul cu Kaja Juvan (Slovenia, 133 WTA), care a trecut de Kristyna Pliskova (94 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-4.

Cehoaica Petra Kvitova a avut nevoie de o oră pentru a trece de Ons Jabeur (Tunisia, semifinalistă la Eastbourne,locul 56 WTA), scor 6-4, 6-2. Kvitova se va întâlni cu Kristina Mladenovic (Franța, 48 WTA), care a trecut de Vitalia Diatchenko (Rusia, 83 WTA), scor 7-5, (4)6-7, 6-2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare