Sport

WIMBLEDON. Niculescu joacă BOLNAVĂ!!! „Am simțit un fulger pe coloană”!!!

 

La finele meciului cu Aleksandra Krunic, Monica Niculescu a dezvăluit pentru Digi Sport că nu este în plenitudinea forțelor sale, ea nemaijucând tenis de la Roland Garros.

„Din păcate, înainte de Roland Garros, am simţit un fulger pe coloană şi nu am mai putut să mă mişc. Nu am dormit noaptea, m-am simţit groaznic. Am făcut RMN, am o hernie de disc, însă am sperat mereu că pot să revin. Mai ales că îmi place să evoluez pe iarbă”, a declarat Niculescu, ea menționând că nu este deloc… ofilită: „Nici nu ştiam sigur că pot evolua la Wimbledon, am venit la Londra cu speranţa că nu voi mai simţi dureri, dar nu aveam vreo garanţie”.

După victoria de ieri la simplu, Monica Niculescu a pierdut meciul de dublu de la Wimbledon, ea acuzând noi dureri la spate, însă este încrezătoare înaintea disputei de astăzi, cu elvețianca Timea Baczinsky (nr. 11 WTA), deși are și febră musculară.

CITEȘTE ȘI: WIMBLEDON. Și Niculescu e în turul doi!!! Copil a fost eliminat!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare