Sport

WIMBLEDON. Karolina Pliskova, eliminată în turul doi

 

Magdalena Rybarikova (Slovacia, locul 87 WTA) a furnizat cea mai mare surpriză a zilei de joi de la Wimbledon, reuşind să o elimine în turul al doilea pe Karolina Pliskova (3 WTA), a treia favorită a competiţiei londoneze. Jucătoarea din Slovacia s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-2. în două ore şi 18 minute. A fost prima întâlnire dintre cele două jucătoare și prima victorie pentru slovacă.
A treia favorită la câştigarea trofeului, Pliskova nu şi-a putut depăşi cea mai bună performanţă la All England Club. Pliskova este în luptă cu Angelique Kerber, locul 1 WTA, şi Simona Halep, locul 2 WTA, pentru prima poziţie a ierarhiei jucătoarelor profesioniste după turneul de la Wimbledon. În acest moment, după ce s-au scăzut punctele aferente ediţiei trecute, Pliskova este pe primul loc, urmată de Halep şi de Kerber.
Pentru a o depăşi pe Pliskova, Halep are nevoie de o calificare în semifinale la Wimbledon. Pentru ca românca fie pe locul 1 şi în momentul publicării clasamentului WTA, la 17 iulie, trebuie ca ea ajungă cel puţin în semifinale, iar Kerber nu joace finala. Simona Halep şi Angelique Kerber se pot întâlni în finală, situaţie în care învingătoarea va ocupa locul I WTA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button