Sport

WIMBLEDON. Federer, calificat în semifinale

 

Tenismanul elvețian Roger Federer s-a calificat pentru a 12-a oară în cariera sa în semifinalele turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, pe care l-a câștigat de șapte ori până acum, impunându-se în trei seturi, 6-4, 6-2, 7-6 (7/4), în fața canadianului Milos Raonic, în sferturile de finală ale competiției de la All England Club. Federer (34 de ani), deținătorul recordului de titluri de Grand Slam (18), îl va înfrunta vineri pe Tomas Berdych, care a acces în penultimul act în urma abandonului fostului număr unu mondial, sârbul Novak Djokovic, la scorul de 7-6 (7/2), 2-0 în favoarea cehului.
Tot azi a părăsit competiția și deținătorul titlului, scoțianul Andy Murray, numărul unu mondial, care s-a înclinat în cinci seturi, 3-6, 6-4, 6-7 (4/7), 6-1, 6-1, în fața americanului Sam Querrey, care se va lupta pentru un loc în finală cu croatul Marin Cilic. Acesta a trecut la rândul său, cu 3-6, 7-6 (8/6), 7-5, 5-7, 6-1, de luxemburghezul Gilles Muller, cel care îl eliminase în optimi pe spaniolul Rafael Nadal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button