Sport

WIMBLEDON. Accidentare groaznică în meciul Soranei Cârstea cu Bethanie Mattek-Sands. „Să mă ajute cineva, vă rog!!!”

  • sorana_14.jpg
  • sands.jpg
 

Sorana Cârstea (63 WTA) s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon, însă meciul ei cu Bethanie Mattek-Sands (103 WTA), din runda a doua, s-a încheiat cu o accidentare teribilă a americancei.

Mattek-Sands s-a impus în primul set cu 6-4, Sorana a acuzat probleme medicale, însă a continuat lupta și și-a adjudecat manșa secundă la tie-break, 7-6(4). Apoi, în primul game al setului decisiv, la 40-15 pentru Cârstea, Mattek-Sands a atacat la fileu, dar a alunecat și a căzut pe iarbă. Imediat, țințându-se de genunchiul drept, a început să urle de durere: „Să mă ajute cineva, vă rog. Ajutor, Dumnezeule”. Sorana a sărit peste fileu, a alergat spre adversara sa și, când a văzut cât de gravă este accidentarea, și-a dus mâna la gură și a început să plângă, dar a stat lângă rivala ei până la venirea doctorilor, când a îngenunchiat lângă capul lui Mattek-Sands, încercând s-o liniștească. Apoi, foarte marcată, jucătoarea noastră s-a așezat pe scaun, meciul încheindu-se prin abandonul americancei

Cel mai probabil, Bethanie Mattek-Sands a suferit o ruptură de ligamente la genunchi. Medicii au intervenit rapid, imediat după ce au fost chemați de arbitrul principal al meciului, însă americanca a agonizat multe minute pe teren, sub privirile îngrozite ale spectatorilor.

La marginea terenului a venit și partenera de dublu a americancei, cehoaica Lucie Safarova, care a izbucnit în plâns. 

După aproximativ 25 de minute de la accidentare, Bethanie Mattek-Sands a fost urcată în ambulanță și transportată la spital. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button