Sport

Vrea la EURO 2019 cu selecționata pregătită de brașoveanul Daniel Isăilă!!!

 

Alex Pașcanu (18 ani – foto) a fost declarat fotbalistul anului de către Academia grupării engleze Leicester City, el sperând să facă rapid pasul spre prima echipă a „vulpilor”.

Tânărul fundaș central, component al reprezentativei Under 21 a României – pregătită de antrenorul brașovean Daniel Isăilă, a declarat într-un interviu apărut pe site-ul frf.ro, printre altele, că „am avut un sezon foarte aglomerat și greu, în care am jucat peste 3.000 de minute în opt competiții oficiale diferite, aici incluzând și meciuri pentru echipa națională U19 a României”.

El s-a bucurat de șansa de a ajunge la formația de tineret a României, precizând: „Toată copilăria mi-am dorit să joc și să câștig meciuri pentru România. Acum pot să pun și eu umărul și împreună cu ceilalți băieți din actuala generație să reușim să fim o echipă, să ne unim forțele pentru același ideal. Avem niște jucători foarte talentați și, dacă reușim să fim o adevărată echipă, atunci cu siguranță ne vom califica la turneul final al Campionatului European din 2019, găzduit de Italia”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare