Sport

VRAIŞTE. Încă un jucător VREA să plece de la Steaua!!!

 

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, nu şi-a asumat eliminarea ruşinoasă din Cupa României la fotbal, „roş-albaştrii” pierzând aseară, la penalty-uri, în faţa divizionarei secunde din Mioveni. El l-a arătat cu degetul pe Alin Toşca, punându-i în cârcă eşecul…

Patronul Gigi Becali a relatat că nu e supărat pe înfrângerea Stelei, întrucât Cupa nu era un obiectiv principal, anunţând, încă o dată, o multitudine de transferuri în iarnă.

După atacantul Bojan Golubovic, criticat intens în ultima perioadă, care şi-a exprimat dorinţa rezilierii contractului, un alt stelist i-a urmat, acum, exemplul.

Este vorba de Fernando Boldrin (foto), care a relatat la Dolce Sport după disputa de la Mioveni: „Echipa nu merge, nu joacă bine de foarte multe etape, asta este. Să vedem ce va urma în iarnă. Patronul poate să spună ce vrea, dar eu sunt supărat. Voi vorbi și eu cu agentul meu, dacă Gigi Becali nu-l mai vrea pe Boldrin, eu voi pleca. Dacă așa se consideră că nu mai ajut echipa… Eu sunt «numărul opt», cum eram la Astra, ar trebui să joc mai jos. Însă, nu mă plâng de poziția mea, acolo ar fi trebuit să joce Tănase, care este accidentat, așa că înțeleg”.

CITEŞTE ŞI: Cupa României. Steaua, eliminată în optimi


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button