Sport

Vor fi puse în vânzare biletele la EURO 2024

Vor fi puse în vânzare biletele la EURO 2024.

Biletele la meciurile României de la EURO 2024 din Germania se pot cumpăra doar de la organizatorul UEFA. Biletele vor fi disponibile pe website-ul UEFA, începând cu 4 decembrie, informează FRF.

Trebuie să vă creaţi un cont de utilizator pe acest portal şi apoi să urmaţi paşii indicaţi de UEFA pentru achiziţionarea de bilete. La debutul procedurii de cumpărare alegeţi opţiunea FAN ROMANIA. În cazul în care cererea va depăşi numărul biletelor alocate, UEFA va organiza o loterie pentru repartizarea acestora”, precizează FRF.
Federaţia Română de Fotbal nu poate facilita, intermedia sau rezerva bilete pentru suporterii români. Toate operaţiunile de ticketing se desfăşoară exclusiv pe portalul UEFA Ticketing, a subliniat forul.
FRF recomandă „cu tărie” ca fanii să nu apeleze la alte platforme de vânzare de bilete la EURO 2024. UEFA nu a autorizat nicio entitate în acest sens.

Biletele se pun în vânzare după tragerea la sorţi a grupelor turneului final EURO 2024 de la Hamburg, care va avea loc în data de 2 decembrie, ora 19.00.
Meciurile pe care echipa națională le va disputa la EURO 2024 se vor vedea pe PRO TV, Pro Arena și VOYO.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare