Sport

VOCEA FANILOR. FC Brașov, între Liga Campionilor și… faliment!!!

 

Conducătorii de la FC Brașov – în speță medicul Gheorghe Popa, președintele CA al grupării „stegare”, și administratorul special, eternul Romeo Pașcu – încă așteaptă răspunsul investitorilor italieni de la Nilor Group privind preluarea echipei aflată la un pas de faliment.

Se știe, timpul preluării SC FC Brașov SA de către investitorii italieni este extrem de scurt, pe 6 aprilie, dacă noul plan de redresare financiară nu este aprobat de ANAF, Tribunalul Brașov poate pronunța falimentul.

Cu toate acestea, prin mass-media italiană este redată o declarație a lui Lorenzo Grassini, CEO la Nilor Group, care susține că la finele acestui sezon FC Brașov va promova în Liga 1, iar anul viitor echipa va avea drept obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor!

Știrea a ajuns și în presa sportivă din România, atrăgând numeroase comentarii. Iată cele mai sugestive, preluate de pe site-ul Digi Sport:

Sepi 49: „Măcar să nu fie un nou Massone sau ca cel care a fost la UTA și să-i țină în viață. Asta cu campionatul și UCL, pot aștepta. Eu chiar nu cred. Cine vine să plătească datoriile altuia care a prăduit?”.

Polistu Milanez: „Știu. În 2 ani ia Liga Campionilor. Eu nu cred că ăștia fumează tigări…”.

ChumLee: „Declarații demne de Atletico Textila”.

TrupSiSufletPentruCulori: „Gluma anului”.

Mihai Stoichiță Ofișiăl: „Calm the f*ck down. Și dacă ar veni acum niște investitori tot nu s-ar face mare lucru pt că nu ai infrastructura necesară pentru ce declară”.

 
Valentino: Azi la antrenamentul de pe Nou Camp.

Messi: – Băi Neymare, ai văzut ce vrea să facă Brașovul? Cică la anul e posibil să îi avem în grupă cu noi. E groasă bă… Dacă iau ăștia Cupa CL?
Neymar: – Lasa Messică, nu te preocupa. Am vorbit și cu Suarez și vrem să-l contactăm pe Grassini la vară. Poate jucăm la ei. Vii și tu?
Messi: – Dacă nu ne vrea? Au ăștia jucătorii lor, care sunt valabili.

BasaX-ulescu: Buga > Messi

X-ulescu: Poate vrei să zici: Buga > Messi + Suarez + Neymar. Experiența îl recomandă.

Inferiori Sud: Italieni? Doamne ferește… păi aștia au inventat șmecheria.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Italienii nu au dat încă răspunsul…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare