Sport

Vladimir Putin, discurs înainte de tragerea la sorți a grupelor Campionatului Mondial. „Vor fi momente de istorie pe teritoriul Rusiei”

 

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a susținit un discurs astăzi, la Kremlin, înainte de tragerea la sorți a grupelor Campionatului Mondial din 2018.

„Vreau să vă urez bun venit tuturor reprezentanţilor echipelor calificate. Avem cele mai bune formaţii calificate. Ce pot să vă spun e că va fi o competiţie de excepţie şi aşteptăm cei mai buni jucători ai planetei să ne încânte vara viitoare. Vor fi amintiri extraordinare, pentru toată viaţa, după turneul din vară. Vor fi momente de istorie pe teritoriul Rusiei, care se vor desfăşura în 11 oraşe din Federaţia Rusă. Ştim cum să ne întâmpinăm oaspeţii de pe toate meridianele. Ei vor fi prietenii noştri pe toată durata competiţiei. Vreau să urez succes tuturor echipelor care vor participa şi vreau să îi asigur pe fanii fotbalului că vor fi primiţi cu ospitalitate peste tot în Rusia”, a spus Putin.

FOTO: Getty Images


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button