Sport

VIOLUL de care e acuzat Ronaldo, din nou anchetat!!! De ce A PLECAT starul portughez de la Real Madrid?!…

 

Poliţia din Las Vegas a anunţat, luni, că a redeschis ancheta în urma ultimelor acuzaţii de viol făcute de o americancă în vârstă de 34 de ani la adresa lui Cristiano Ronaldo.

„Fake news”, a reacţionat, duminică, fotbalistul portughez al echipei Juventus Torino într-un filmuleţ postat pe contul său de Instagram, dezminţind categoric cele relatate de Kathryn Mayorga în plângerea depusă, zilele trecute, la autorităţile din statul Nevada, cum că a fost sodomizată forţat în 13 iunie 2009 şi că a fost supusă la presiuni pentru a semna un acord financiar, în valoare de 375.000 de dolari, în care să păstreze tăcerea.

„Dosarul a fost redeschis, iar detectivii noştri cercetează toate noile date oferite de victimă”, a precizat Poliţia din Las Vegas, nedând alte detalii, întrucât ancheta este în curs de desfăşurare.

Potrivit spuselor sale, Kathryn Mayorga l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo la Palms Hotel din Las Vegas în data de 13 iunie 2009, fiecare fiind cu un grup de prieteni. Ronaldo a invitat-o, împreună cu o prietenă şi cu alte persoane, în apartamentul său. I-a propus să intre în jacuzzi, însă cum n-avea costum de baie, i-a dat un şort şi un tricou pentru a se schimba. Când făcea asta în baie, „CR 7” a intrat peste ea, propunându-i o partidă de sex. Femeia l-a refuzat, cerându-i să părăsească încăperea. Însă…

De asemenea, Mayorga a precizat că, înainte de a o lăsa să plece, Ronaldo i-a transmis că este dezolat, întrucât de obicei se comportă ca un gentleman.

 

N-a fost respectat

În altă ordine de idei, cotidianul spaniol El Mundo a inserat motivele care l-au determinat pe Cristiano Ronaldo să se transfere, în vară, de la Real Madrid la Juventus Torino, după 9 ani petrecuţi la gruparea „galactică”.

Fotbalistul portughez ar fi fost supărat, întrucât nu era respectat la justa sa valoare.

„Întotdeauna eram pus în spatele lui Di Stefano. Nu ştiu ce mai puteam realiza în plus”, le-ar fi spus Ronaldo prietenilor săi.

De asemenea, era nemulţumit de faptul că avea un salariu mai mic decât al lui Messi şi Neymar, susţinând: „Nu era o chestiune de bani, ci de statut”.

Apoi, „CR 7” ar fi acuzat conducerea Realului că n-a fost susţinut în problemele avute cu fiscul spaniol, spre deosebire de FC Barcelona, care i-a fost alături lui Lionel Messi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button