Sport

VIOL mărturisit după 27 de ani!!! O fostă mare gimnastă RUPE TĂCEREA!!!

 

Fosta gimnastă ucraineană Tatiana Gutsu a destăinuit pe contul său de Facebook drama prin care a trecut la Stuttgart, în 1991, când susține că a fost violată de colegul de atunci de lot Vitaly Scherbo.

Tatiana Gutsu, campioană olimpică în 1992, la Barcelona, la individual compus, avea doar 15 ani când a trăit coșmarul menționat.

Pe contul său de socializare, ea i-a arătat cu degetul pe foștii săi colegi, Tatiana Toropova și Rustam Sharipov, precizând că au știut de faptul că a fost violată, ba chiar Tatiana Toropova ar fi și asistat la scenă, însă nu au avut curajul să spună nimic la vremea respectivă.

„Vitaly Scherbo, tu ești monstrul care m-a ținut în propria închisoare, care m-a făcut să-mi fie frică mulți ani. Știu că o să negi, dar detaliile mele sunt mai puternice decât cuvintele tale. Sunt mai puternică decât oricând, nu mă mai poți învinge. Aceasta este povestea mea de Cenușăreasă. Îți voi supraviețui și voi sprijini pe oricine vrea să vorbească despre tine”, a scris Gutsu pe contul său de Facebook.

Foto: Facebook Tatiana Gutsu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare