Sport

Vino VOLUNTAR la Maratonul Internațional Brașov!!!

 

Un eveniment sportiv nu poate fi posibil fără concurenți, dar poate la fel de importantă este echipa de voluntari. Astfel, organizatorii vă invită să intrați în super echipa de voluntari de la Maratonul Internațional Brașov, ediția a II-a, care va avea loc în data de 29 mai 2016.

Pentru a face parte din echipa de voluntari, trebuie să completați formularul online pus la dispoziție pe platforma volunteers.42km.ro. Acolo veți avea posibilitatea să bifați atribuția unde doriți să faceți voluntariat în ziua evenimentului: refresh point traseu/zona start-finish; arbitru de traseu; arbitru start/finish.

Așa cum au menționat organizatorii, va fi o experiență de care vă veți aminti cu drag și pe care o veți povesti și altora, motivându-i astfel să se implice în activități unde primează prietenia și fair-play-ul. La final veți fi premiați cu câte o diplomă de super voluntar.

Vă reamintim că înscrierile online pentru a alerga la Maratonul Internațional Brașov 2016 sunt deschise până la data de 22 mai, la http://maratonulbrasov.ro/inscriere/.

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare