Sport

Vine Rednic la FC BRAȘOV?!…

  • rednic_11.jpg
 

Liber de contract după o ultimă „aventură” la Dinamo, antrenorul Miircea Rednic a urmărit, sâmbătă, partida FC Brașov – Metaloglobus – FC BRAȘOV, încă un eșec! Și locul 16 în Liga 2 pare a fi în pericol! „Ăsta e fotbalul, azi eşti sus, mâine eşti jos”, prezent fiind la Stadionul „Tineretului”.

Pentru Liga 2, „Puriul” a declarat: „La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut”.

În ultima vreme, Rednic a avut unele experiențe nereușite și, poate, are în plan o relansare a carierei tocmai la gruparea de la poalele Tâmpei.

Și în perioada în care Ioan Neculaie era patronul echipei, cel poreclit „Strâmbul” a avut propuneri de a veni la FC Brașov, într-un oraș unde are mulți prieteni, unii extrem de potenți financiar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare