Sport

[ViDEO] Update. BRAŞOV. Reacţia preşedintelui CJ, Adrian Veştea, faţă de riscul anulării etapelor de la Râşnov ale Cupei Mondiale

 

Am anunţat încă de ieri, în exclusivitate pe mytex.ro, despre riscul ca etapele din Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov să nu mai poată fi organizate deoarece bugetul de stat nu a fost aprobat, iar Federația Română de Schi Biatlon nu a primit fondurile de la Ministerul Tineretului și Sportului.

detalii aici

EXCLUSIV. BRAȘOV. Etapele de Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, în pericol să nu se organizeze!

Cheltuielile pentru organizarea acestui eveniment sportiv se ridică la suma de 120.000 de euro, la care se adaugă cele alocate de la bugetul local al oraşului Râşnov, de peste 40.000 de euro. 

Cu privire la acest eveniment sportiv de talie mondială, preşedintele Consiliului Judeţean Adrian Veştea, fostul primar al oraşului Râşnov, a declarat că şi el, personal, este implicat în organizare şi speră ca momentele dificile să fie depăşite iar concursul, care a devenit deja tradiţie, să fie continuat. 

Urmăriţi declaraţia video…

citeşte şi

UPDATE. BRAȘOV. Etapele de Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, în pericol! Adrian Veștea: „Sunt sigur că ministrul Tineretului și Sportului, brașoveanul Marius Dunca, va găsi soluția pentru ca aceste etape să se desfășoare”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare