Sport

[ViDEO] SR BRAŞOV, primele antrenamente – FOTO+VIDEO

  • sr1_282434.jpg
  • sr4_282435.jpg
  • sr2_282432.jpg
 

După ce antrenamentul programat vineri seară a fost anulat (detalii aici: SR BRAȘOV. De ce nu s-a ținut antrenamentul din această seară?!… EXPLICAȚII – FOTO+VIDEO), jucătorii de la ACS SR Municipal Braşov au efectuat în week-end, două şedinţe de pregătire la o bază sportivă privată din oraş.

„SR Brașov și-a reluat sâmbătă activitatea sportivă, după 5 luni de pauză cauzată de pandemia cu coronavirusul SARS-CoV-19. Antrenamentele au avut loc la o bază sportivă privată din oraș, sub îndrumarea dl. antrenor Ioan Naghi.

În week-end «stegarii» au avut parte de două antrenamente ușoare timp de 1 oră, sâmbătă și duminică, la care au fost prezenți: Carlo Danciu, Dragoș Sandu, Adrian Ianovici, Eduard Rența, Ștefan Răchișan, Răzvan Dragomir, Marius Babeiu, Dragoș Popa, Cenk Firat, Luca Gomboș (venit de la grupa U16), cât și Andrei Maxim și Octavian Potcoavă. Toți ceilalți băieți au fost învoiți de la reunire și antrenamente, pentru motive personale.

La următoarele antrenamente sunt așteptați și ceilalți «stegari». Vom anunța în curând detalii și despre meciurile amicale”, au anunţat cei de la SR Braşov pe site-ul oficial, srbrasov.ro.

„Mulțumim suporterilor pentru sprijinul de ieri (vineri – n.r.). Nu ne așteptam să fiți într-un număr atât de mare. Doar uniți putem învinge în această luptă!”, a fost mesajul lui Carlo Danciu pentru fani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare