Sport

[ViDEO] O fetiță de un an și 10 luni a participat pentru a treia oară la Maratonul Internațional Brașov. GALERIE FOTO și VIDEO

  • PIC_0849_236176.JPG
  • PIC_0848_236177.JPG
  • PIC_0837_236174.JPG
 

Nu este o glumă! Lara, o fetiță din Brașov, are doar un an și 10 luni și a participat pentru a treia oară la Maratonul Internațional Brașov, care s-a desfășurat în această dimineață. 

Copila, „ajutată” de familie, a trecut linia de sosire în proba de 5,7 km de mână cu frații gemeni mai mari și alături de cățelul familiei, Axel. Așa că a primit medalie de participare, la fel ca toți ceilalți concurenți de toate vârstele.

Mama copiilor ne-a mărturisit că era însărcinată în luna a șaptea, cu Lara, când a alergat la prima ediție a Maratonului Internațional Brașov. Așadar, aceea a fost prima participare a Larei la această competiție. 

Declarația completă, în materialul video 1 atașat…

Lara nu a fost singurul bebeluș care a luat azi startul în Piața Sfatului pentru marea alergare. (vezi galeria foto)  

Articole asemănătoare

Totuși, „încălzirea” pentru Maratonul Internaţional Braşov powered by Telekom de astăzi au făcut-o cu o zi înainte micii concurenți (cu vârste între 4 și 8 ani), cam 500 la număr, care au avut parte de curse speciale, dedicate doar lor.

Premianții de la categoria 4-5 ani au fost Raluca Olteanu și Tudor Gavrilă (locul I), Ilinca Moldovan și Teodor Tecup (locul II), Dora Ușor și Petre Teodor (locul III). La categoria superioară, 6-8 ani, au încheiat cu succes cursa, pe primele locuri, Ana Maria Ghițea și Vlad Perce (locul I), Alesia Neculăiță și Matei Fulea (locul II), Sara Dobriță și Kovacs Marton (locul III). (video 2)

citiți și

 Maratonul Internațional Brașov. Atmosferă incendiară. GALERIE FOTO și VIDEO


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button