Sport

[ViDEO] JO RIO 2016. IMAGINI INCREDIBILE. Furat, un pugilist irlandez le-a arătat degetul mijlociu arbitrilor

  • michaelconlan1.jpg
 

Imagini incredibile la Jocurile Olimpice de la Rio. Pugilistul irlandez Michael Conlan s-a dezlănțuit după ce a fost furat de arbitri în confruntarea cu rusul Vladimir Nikitin, în sferturile de finală ale turneului de la categoria cocoş (56 de kilograme).

Conlan le-a arătat degetul mijlociu arbitrilor și apoi a lansat un atac dur, în direct la o televiziune: „Am venit aici să câştig aurul. Visurile mele au fost distruse! Dar ştiţi ceva… am o carieră în faţa mea! AIBA sunt trişori! Sunt nişte trişori ordinari, se ştie, şi mereu vor fi trişori! Boxul amator pute din străfunduri şi până la vărf. Am vrut să fiu dublu medaliat olimpic şi campion olimpic, dar mi-a fost furat acest vis. Nu voi mai participa la Jocurile Olimpice şi nu aş sfătui pe nimeni să mai boxeze pentru AIBA. La finalul primei runde fusese atât de uşor şi confortabil. Nici măcar nu-mi pierdusem suflarea. Mi-am zis: o să câştig cu uşurinţă. Dar mi s-a spus că sunt în spate. Am tras mai mult în runda a doua, iar în ultima l-am bătut. Am fost jefuit de visul meu”.

Casa de pariuri irlandeză Paddy Power a decis să achite pariurile plasate pe Michael Conlan, chiar dacă arbitrii l-au dat învingător pe Nikitin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button