Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Tălnar avertizează: „Nu va fi ușor cu Reșița”

 

În etapa a 14-a a Ligii 2, FC Brașov se va duela sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu Metalul Reșița. Deși la prima vedere pare un meci accesibil, adversara „stegarilor” ocupând poziția a 17-a, cu 10 puncte, tehnicianul Cornel Țălnar se așteaptă la o partidă dificilă.

„Doar teoretic este un adversar mai ușor. Ultimele patru rezultate ale lor, unele pozitive, trebuie să ne dea de gândit și să tratăm foarte serios acest meci. Noi, după 12 partide în care nu am cunoscut înfrângerea a venit momentul Brăila. Cel mai ușor duel, cu o echipă care nu ne-a creat absolut nici o problemă, a fost pierdut dintr-o neglijență, după o fază la care fundașii noștri au dormit. Așa e în fotbal. Dacă nu am pierde nici un joc, nu ar mai avea frumusețe fotbalul. Și la cel mai înalt nivel echipele mai pierd, Real Madrid, Barcelona, să nu mai spunem la noi în țară de Steaua. Pentru sâmbătă, le-am spus băieților, întâlnim o echipă care a început mai greu, dar în ultimul timp a obținut puncte, a câștigat la Clinceni, a făcut egal cu Mioveni, cu Dunărea Călărași. Sunt convinsă că băieții vor trata cum trebuie această confruntare și vor face totul pentru a obține cele trei puncte. Avem câteva absențe și la lotul de care dispunem se vede imediat când lipsesc câțiva fotbaliști. Stan este suspendat, Vagner e accidentat. Leca a făcut o contractură musculară, Sburlea are și el ceva probleme. Sperăm să-l recuperăm măcar pe Sburlea”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button