Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. S-au reunit „stegarii”. Fără noutăți la primul antrenament. Stere: „Obiectivul nostru rămâne neschimbat, ne dorim ca în sezonul viitor FC Brașov să joace în Liga 1” – GALERIE FOTO+VIDEO

  • reunirelotfotbalfcbrasov08_229192.JPG
  • reunirelotfotbalfcbrasov11_229195.JPG
  • reunirelotfotbalfcbrasov07_229190.JPG
  • reunirelotfotbalfcbrasov13_229187.JPG
  • reunirelotfotbalfcbrasov01_229184.JPG
  • reunirelotfotbalfcbrasov02_229185.JPG
  • reunirelotfotbalfcbrasov04_229189.JPG
 

Jucătorii de la FC Brașov s-au reunit astăzi la Stadionul „Tineretului” și au efectuat primul antrenament din acest an sub comanda „secundului” Mihai Stere. „Principalul” Cornel Țălnar a lipsit motivat, fiind la București, la un curs de perfecționare al antrenorilor.

De la reunire au lipsit motivat Leca și Istrati. Contractele fotbaliștilor Cordoș și Petra au fost reziliate, în timp ce Săftescu s-a întors la Dinamo, iar Răsdan a revenit la Concordia Chiajna.

Lotul prezent la reunire: Fl. Iacob, Căucă, Ignat – portari; Poverlovici, Șerban, Vagner, Stan, Ciobanu, Băjan – fundași; I. Popa, Vl. Munteanu, Manole, Goge, P. Iacob, Grigorie, H. Popa, Răducan, Răchișan – mijlocași; Sburlea, Avram, C. Ivan – atacanți.

La Stadionul „Tineretului” au fost prezenți administratorul special Vasile Dochița și administratorul judiciar Alexandru Cosmin Gheorghe, care le-au explicat jucătorilor situația în care se află clubul.

„Nu s-au schimbat multe față de anul trecut. Îmbucurător este că jucătorii au venit la reunire. Am avut o discuție scurtă cu ei și cel mai important este că vor să înceapă pregătirea. Nici unul nu și-a manifestat dorința de a pleca. Sunt două absențe motivate, Leca este accidentat și mai are câteva zile de tratament, iar Istrati va ajunge mâine. Conducătorii încearcă să găsească fonduri pentru un cantonament montan. Vrem să îl începem cât mai repede, chiar din această săptămână dacă se poate. Mâine va ajunge și antrenorul principal”, a declarat „secundul” Mihai Stere, cel care a condus scurta ședință de pregătire de astăzi.

Articole asemănătoare

În condițiile în care nu se știe dacă se vor putea face transferurile dorite de staff-ul tehnic, despre lupta pentru promovare, Mihai Stere a comentat: „Va fi greu. vedem că toate echipele aduc jucători, se întăresc. Noi nu ne dorim multe transferuri, am avea nevoie de 2-3 jucători cu experiență, care să vină să ajute echipa. Obiectivul nostru rămâne neschimbat, ne dorim ca în sezonul viitor FC Brașov să joace în Liga 1”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button