Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Probleme pentru Cornel Țălnar: „Din păcate, de ce mi-a fost frică nu am scăpat”

 

„Stegarii” au pornit lansat în Liga 2, cu două victorii în primele două etape, dar problemele încep să apară la echipa antrenată de Cornel Țălnar. Trei jucători sunt incerți pentru confruntarea de vineri de la Satu Mare. Istrati are șanse mici să fie pe teren, din cauza unei accidentări la spate, în timp ce Goge și Grigorie vor afla mâine dacă vor putea evolua.

„Primele două etape au fost peste toate așteptările din punct de vedere al rezultatelor. Din păcate, de ce mi-a fost frică nu am scăpat. Lipsa de pregătire își spune cuvântul și deja unii jucători au capotat, Istrati, Goge, nea’ Fane (Grigorie – nr.). Sunt probleme mari. Cred că nu vom avea 18 fotbaliști să ducem la Satu Mare. Lotul este subțire, ne mai trebuie patru sau cinci jucători. Asta este situația, ne-am lovit de aceste accidentări și nu avem ce face. Olimpia Satu Mare este o echipă care nu a făcut lucruri extrordinare în campionatul trecut, dar nici nu a fost printre cele mai slabe, e o formație oarecare de Liga 2. Mi-e frică să nu mai apară și alte accidentări. În primele etape s-a jucat din elan, acum e greu să gestionez această intrare direct în meciuri fără o pregătire corespunzătoare. Mergem la Satu Mare să ne închidem bine, să încercăm să avem o posesie prelungită și să fim periculoși pe faza de atac”, a declarat Cornel Țălnar, care a continuat: „Așteptăm să mai vină întăriri, dar e greu. Toate echipele și-au făcut loturile, ce jucători au mai rămas?!… Ce jucători mai vrem să luăm, sunt deja sub contract cu alte formații. Încercăm să ne târâm, să închegăm un «11». Asta se întâmplă când faci totul în viteză, în pripă, fără nici o noimă. Toate echipele au avut cel puțin o lună de pregătire, noi am avut cinci zile. Dar, mergem înainte cu ce avem, încercăm să scoatem maximum”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button