Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Petre Goge: „Cred că vom câștiga liniștit meciul cu Afumați”

 

Cel mai bun jucător de pe teren în victoria cu Luceafărul Oradea, Petre Goge crede că „stegarii” vor câștiga cele trei puncte și din partida cu CS Afumați, programată luni, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”.

„Sunt fericit că am câștigat la Oradea. Golul și pasa de gol îmi dau încredere pentru viitor. Urmează meciuri importante pentru noi. Am avut probleme în partidele cu formațiile mai mici, ne-am concentrat mult mai bine în disputele cu grupările din fruntea clasamentului. Cred că vom câștiga liniștit meciul cu Afumați, mai ales că pe teren propriu nu am cedat nici un punct. Lupta pentru promovare nu este ușoară. A apărut și Sf. Gheorghe, o echipă bună, dar consider că avem o formație superioară. Nu cedăm nici în lupta pentru primul loc. Nu e bătut în cuie ca Juventus să termine pe prima poziție”, a declarat Goge astăzi, într-o conferință de presă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare