Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Florin Răsdan: „Trebuie să începem să câștigăm și în deplasare”

 

Dacă pe teren prorpiu au câștigat toate mecuirile, „stegarii” suferă în deplasări, unde au pierdut multe puncte în acest sezon, cu echipe din partea de jos a clasamentului.

Înaintea confruntării cu CS Mioveni, care va avea loc luni, Florin Răsdan a comentat:„Întâlnim echipa de pe locul al treilea, aflată la trei puncte în spatele nostru. Nu va fi un meci ușor, dar mergem acolo să câștigăm. Cunoaștem adversarul, știm că CS Mioveni este o echipă bună. Pentru noi poate fi un meci decisiv. Cu o victorie ne-am distanța la șase puncte de locul al treilea și asta trebuie să face, să ne impunem acolo. Nu vor fi probleme nici cu terenul, este un gazon excelent acolo și vom avea toate condițiile pentru a juca și a lua cele trei puncte. Este adevărat că până acum am avut unele probleme în confruntările din deplasare, unde am pierdut puncte. Sperăm că de acum vom începe să câștigăm și pe terenuri străine”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. „Stegarii” pot „rupe” clasamentul cu o victorie la Mioveni


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button