Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Pentru România e normal să jucăm cu Unirea Tărlungeni la Ștefănești”

 

În runda a 5-a a Ligii 2, FC Brașov va juca duminică, de la ora 12.30, la Ștefănești, cu Unirea Tărlungeni. CS Ștefănești, care a preluat locul formației din Tărlungeni pentru a putea evolua în eșalonul secund, a adunat până acum 6 puncte, câștigând ambele partide de pe teren propriu, 4-1 cu Foresta Suceava și 2-0 cu Metalul Reșița. În schimb, „stegarii” sunt neînvinși în campionat și ocupă poziția a treia cu 10 p din 12 posibile.

„Am luat informații despre adversar. Este vechea echipă din Ștefănești, care a jucat în Liga 3. A mai luat vreo cinci jucători. Este o echipă arțăgoasă, care pe teren propriu are un public vulcanic, dar mergem acolo deciși să scoatem un rezultat pozitiv. Să jucăm ceea ce trebuie și să obținem cele trei puncte. Va fi și un ultim test înaintea partidei cu UTA, de săptămâna viitoare, un joc foarte important în economia campionatului. Trebuie să intrăm hotărâți și să tranșăm meciul în favoarea noastră. Băieții sunt concentrați și sperăm să continuăm rezultatele bune Nu e nimic ciudat să jucăm cu Unirea Tărlungeni la Ștefănești, cel puțin în România, unde Reșița joacă la Ghermănești, Berceni joacă la Buftea. Ce să mai spunem de Pancota sau Pâncota, care pierde cu scoruri de 0-18. Așa ceva nu se întâmpla nici pe vremuri, când erau meciurile în care Scorniceștiul trebuia să bată la scor. Cred că ar trebui să fie 10 echipe în prima ligă, 12 sau 14 de Liga 2, să se facă întreceri mai puternice. E greu în această structură, în care în Liga 2 se fac deplasări dintr-un capăt în celălalt al țării. În două luni, 4-5 echipe se vor retrage”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare