Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Nu înțelegem de ce meciul cu Juventus nu este televizat. Sperăm că CCA va delega un arbitru care să oficieze cum trebuie derby-ul”

 

Ultimul meci al „stegarilor” din 2016 este unul al marilor orgolii și unul extrem de important în lupta pentru promovare.

Sâmbătă, de la ora 11.00, FC Brașov va juca la București, cu Juventus, formația de pe prima poziție, față de care are un handicap de patru puncte.

„Este unul dintre cele mai importante meciuri ale campionatului, se întâlnesc primele două clasate, cele mai bune echipe din prima parte a campionatului. Din păcate, avem unele probleme de sănătate. Vreo 4-5 jucători sunt incerți. Aceștia mi-au cerut schimbarea încă de la pauza partidei cu Sepsi. Este vorba despre Leca, Băjan, Grigorie, Istrati. Ei și Sburlea ar putea rata jocul de sâmbătă. Am spus și mai demult că aceste două etape nu ar trebui să se mai joace, întrucât terenurile sunt impracticabile. După meciul cu Sepsi nu am putut să fac un antrenament pe teren pentru că există pericolul să îți rupi picioarele, să îți paradești gleznele, este înghețat bocnă. Din păcate, ne-au prins într-un moment greu pentru noi. Pe lângă accidentări sunt și aceste neclarități după tot ce s-a întâmplat la nivelul conducerii. Sper că cei care vor intra pe teren să dea totul, să facă o figură frumoasă și să obținem un rezultat favorabil. Nu ne este teamă de arbitraj. Este drept, nu înțelegem de ce nu se televizează un astfel de meci, dar sperăm că CCA va delega un arbitru care să oficieze cum trebuie un derby pentru promovare, un joc care poate însemna enorm în economia campionatului”.

„Țânțarul” nu a dorit să îi ofere o replică lui Daniel Oprița care a declarat că Juventus o va „bate” rău pe FC Brașov: „Fiecare antrenor spune ce vrea. Important este ce vom reuși noi și vrem să facem un meci bun”

Despre situația generată de decizia Curții de Apel Brașov, care a dus la schimbarea administratorului judiciar, „Papa” a comentat: „Și jucătorii sunt bulversați. Păcat că a apărut această situație înaintea meciului cu Juventus. Poate era mai bine să se întâmple totul după ultima confruntare din acest an. Asta este. Noi vom continua să ne facem treaba. În proporție de 99,9%, tot ce s-a făcut până acum este rodul muncii băieților”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button