Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar își atenționează jucătorii: „De multe ori, un meci cu UTA este mai ușor decât unul cu o echipă ca Timișoara”

 

FC Brașov va avea în perioada următoare trei meciuri din care ar trebui să iasă cu nouă puncte. Sâmbătă, de la ora 16.00, „stegarii” se vor duela în deplasare cu ASU Politehnica Timişoara, miercuri vor primi pe „Tineretului” vizita celor de la CS Balotești, iar sâmbăta viitoare vor merge pe terenul unei alte codașe, ACS Berceni, penultima clasată, care nu a obținut până acum vreun punct.

Deși la prima vedere echipa sa pornește cu prima șansă în aceste confruntări, antrenorul Cornel Țălnar și-a avertizat jucătorii: „Venim după victoria cu UTA, obținută după un joc în care băieții au crezut până la capăt în șansa lor. Am revăzut fazele, a fost penalty clar la faza contestată de arădeni. Declarațiile lor nu au nici un fel de acoperire. Ne concentrăm acum pentru jocul de la Timișoara. Întâlnim o echipă care nu a avut rezultate foarte bune, dar sunt convins că va fi greu, mai ales că aceasta este formația pe care o susțin toți timișorenii. Chiar dacă pare că suntem favoriți, totul se joacă. De multe ori, un meci cu UTA sau Târgoviște este mai ușor decât unul cu o grupare ca aceasta. Exemplul cel mai clar este înfrângerea celor de la Dinamo la Tg. Mureș. Le-am explicat băieților că trebuie să fie foarte atenți, chiar dacă întâlnim în acestă perioadă trei echipe mai salbe la prima vedere. Sper să înțeleagă, să tratăm foarte serios partida de la Timișoara, să intre deciși pe teren pentru a obține cele trei puncte. Avem ceva probleme de lot, Florin Iacob nu s-a antrenat toată săptămâna, din cauza unei contracturi, Vlad Munteanu, Răsdan și Vagner sunt accidentați. Sper că Goge va putea intra. Să vedem dacă îl vom legitima pe Leca. S-ar putea să vină cartea verde de la echipa din Irak unde a evoluat. Pe Bejan nu l-am putut rezolva încă, astfel că va juca Săftescu pe partea dreaptă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare