Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „E nevoie de timp pentru pregătire. Avem jucători de valoare, dar dacă planetarele, pivoții și bucșele bat, mașina nu poate să tragă cum trebuie”

 

Imediat după finalul partidei FC Brașov – Juventus București 1-0, antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar a declarat: „O victorie muncită. Am întâlnit o echipă bună, care are două luni în fața noastră ca pregătire. O formmație omogenă. Trebuie să îi felicit pe băieți pentru dăruire, pentru faptul că au respectat sarcinile de joc, dar și pentru faptul că s-au bătut pentru fiecare minge. Se vede că avem o viteză în minus față de adversari, dar prin poziționarea noastră în teren, prin felul în care am gândit jocul, am reușit să obținem cele trei puncte. În următoarea lună așa vom juca, la rezultat, pentru că disponibilitatea fizică nu ne permite să facem și spectacol. Este extrem de important că am luat șase puncte din primele două jocuri. Nu îmi vine să cred. Important este că și conducerea, spre deosebire de ulitmii ani, este lângă echipă. Băieții au primit primă după jocul cu Sf. Gheorghe și un salariu în avans, ceea ce la Brașov nu s-a mai întâmplat în ultimii cinci ani. Mai avem nevoie de puțin timp de pregătire, până ne vom pune la punct fizic. Avem jucători cu experiență, au calitate, dar dacă planetarele, pivoții și bucșele bat, mașina nu poate să tragă cum trebuie. Îi mulțumesc lui Marian Brescan. Dacă el nu era, această formație dispărea din fotbalul românesc, cum s-a întâmplat în această vară cu Petrolul, Rapid și Universitatea Cluj. Îl rog și pe primarul Scripcaru să vină lângă formația noastră. Acum doi ani am avut o discuție cu el și mi-a promis că dacă pleacă Nicolae va ajuta echipa. Același apel în fac către Consiliul Județean și către firmele din Brașov”.

Totodată, „Țânțarul” a precizat că FC Brașov va mai transfera jucători: „Vreau să mai aduc unul sau doi jucători sub 21 de ani și mă lupt să aduc un fundaș central. Nu cred că avem șanse să îl aducem pe Andrei Marc. Am încercat și cu el și cu Crețu de la Iași, dar Prunea mi-a spus: «Cum dracu’ să îți dau un asemenea jucător? E de echipă națională, vine la Brașov? Nu se știe niciodată, încercăm, dar e greu să aduci fotbaliști de o asemenea valoare în Liga 2. Lemnaru nu știu dacă mai e o soluție, după venirea lui Sburlea”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. „Stegarii”, pe podium. Golul lui Grigorie, suficient pentru o victorie cu Juventus București 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii”, punctaj maxim după două etape


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button