Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar, despre meciul cu Afumați: „Trebuie să ne facem treaba și să luăm cele trei puncte”

 

FC Brașov va încheia turul Ligii 2 cu o partidă pe Stadionul „Tineretului”, cu CS Afumați, programată luni, de la ora 18.00.

Deși nu este una dintre formațiile care se luptă pentru promovare, adversara de luni a „stegarilor” nu a făcut un tur de campionat rău, ocupând poziția a opta, cu 24 de puncte.

Totuși, brașovenii, care pe teren propriu au câștigat toate jocurile de până acum, pornesc cu prima șansă și au mare nevoie de cele trei puncte.

„Venim după un meci reușit la Oradea. Unii dintră băieți chiar s-au autodepășit. Mă bucură revenirea de formă a lui Goge. Răsdan și Istrati au fost și ei la un nivel bun. Toată echipa s-a prezentat O.K., dar ei au avut unele meciuri în care nu au dat randamentul așteptat, iar acum au revenit la ceea ce vrem de la ei. A fost o victorie extrem de importantă cu Luceafărul, dar urmează un joc greu cu Afumați, și le-am spus băieților să își vadă de treabă, să abordăm cu seriozitate confruntarea și să intre pe teren pentru a câștiga. Întâlnim o echipă cu jucători cafer știu jocul, pasează bine. Poate nu are forța grupărilor de top, dar care a pus probleme multor formații. Este o echipă pe care dacă o lași îți poate crea probleme. Este cel mai important meci în acest moment și trebuie să ne impunem. Lupta pentru promovare este interesantă. La început erau unii care trăgeau, acum au apărut alții pe turnantă. Sunt încă multe etape, multe puncte puse în joc. Noi am învins echipele din prima parte a clasamentului, dar am pierdut în fața unora care sunt doar trecătoare prin campionat, care nu dau nici o culoare. Băieții au fost cu nasul sus în acele jocuri și, dacă nu esti implicat total pierzi puncte importante. Până la urmă, linia de clasament din acest tur este una bună și trebuie să îi felicit pe jucători”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.

Despre posibilitatea ca primele două etape din retur, programate în luna decembrie, să fie amânate, „Papa” a comentat: „Sunt meciuri în care vom întâlni primele două clasate, care au o mare însemnătate. Se pare că se va juca. Dar am înțeles că vor începe ninsori. Dacă terenurile vor fi grele, numai fotbal nu se va juca. De aceea ar fi bine să se amâne, din cauza stării gazoanelor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button