Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Cine se va impune în meciurile cu echipele mai slab cotate, va avea câștig de cauză în lupta pentru promovare”

 

După remiza de la Timișoara, „stegarii” vor avea mâine în față o altă formație din subsolul clasamentului Ligii 2. În etapa a opta, formația antrenată de Cornel Țălnar se va duela, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu CS Balotești, grupare care în primele șapte runde a acumulat doar șase puncte. 

„Un joc importat în economia campionatului. Orice punct contează enorm. Noi, la Timișoara, pe o greșeală copilărească a lui Cordoș, am pierdut două puncte care vor însemna mult pe viitor. Chiar dacă CS Balotești nu e la nivelul celorlalte formații pe care le-am întâlnit până acum, este o echipă muncitoare. Am primit informații despre ei, sunt acolo 2-3 jucători interesanți și trebuie să trarăm acest joc foarte serios. Le-am explicat acest lucru băieților. Probabil că timpul ne va ajuta, e mai răcoare și ritmul va fi unul mai bun. Voi începe cu două vârfuri, pentru a pune presiune pe adversar și sperăm să obținem cele trei puncte. Cum nu se mai joacă play-off, cine se va impune cu echipele mai slab cotate va avea câștig de cauză în lupta pentru promovare”, a declarat antrenorul Cornel Țălnar.

Tehnicianul „stegarilor” a anunțat că fundașul Mihai Leca va fi legitimat mâine, clubul primind din Irak cartea verde a fotbalistului. Totodată, joi sau vineri se va rezolva și problema lui Băjan, care va fi jucătorul „galben-negrilor”.

„Leca nu e încă pregătit 100%, dar eu cred în el. Are experiență, e un jucător cu talie care ne poate ajuta”, a punctat „Papa”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button