Sport

[ViDEO] FC BRAȘOV. Administratorul judiciar a prezentat situația clubului: „Sunt multe procese pe rol, datoriile ar putea scădea considerabil”

 

Prezent astăzi la Stadionul „Tineretului” la reunirea echipei, administratorul judiciar al FC Brașov, Alexandru Cosmin Gheorghe, a vorbit despre situația în care se află clubul. El s-a declarat optimist pentru viitor, spunând că o parte importantă a datoriilor ar putea dispărea în urma proceselor care sunt pe rol.

„La momentul acesta, există fonduri în contul societății din ultima tranșî achitată de Steaua, suficiente pentru a acoperi cantonamentul montan și o parte consistentă din salariile curente. Apoi, conducerea clubului face eforturi pentru obținerea de noi fonduri pentru desfășurarea fără impedimente a activității. Situația în ceea ce privește administratorul judiciar este clară. În acest moment, eu sunt administrator judiciar. Dacă sunt alte soluții, va decide instanța. Sunt multe procese pe rol. ICIM a emis o decizie prin care a stabilit ca administrator judiciar să fie din nou Top Expert. Urmează ca aceasta să fie confirmată sau infirmată de judecător (cauza va fi judecată miercuri la Tribunalul Brașov – n.r.). Apoi, sperăm că până pe 8 februarie, când este termen, să achităm o parte din datoriile către foștii jucători, pentru a nu exista probleme. Nu cred că singura șansă de supraviețuire a acestui club este promovarea în Liga 1. Mai sunt câteva puncte, iar, matematic, șanse sunt destul de mari. Este un proces pentru anularea tranzacției cu ICIM, astfel ar dispărea de la masa credală o sumă considerabilă, mai mult de jumătate. Mai este un litigiu cu ANAF la Înalta Curte. În funcție de soluția instanței, și de acolo s-ar scădea sume considerabile. Mai este un litigiu și cu fostul acționar, Ioan Nicolae. Apoi, momentan, analizez sumele care au fost achitate în perioada august-decembrie 2016, după ce au intrat cele două tranșe de la Steaua pentru transferul lui Chipciu”, a declarat Alexandru Cosmin Gheorghe, care a vorbit și despre planul de reorganizare al clubului: „ICIM, ca și creditor, a solicitat instanței să fie repus în termenul de a formula planul de reorganizare. Soluția aceasta ființează. Doar ICIM are posibilitatea de a face acest plan de reorganizare. Nu poate fi făcut de un alt creditor sau de administratorul judiciar”. 

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. S-au reunit „stegarii”. Fără noutăți la primul antrenament. Stere: „Obiectivul nostru rămâne neschimbat, ne dorim ca în sezonul viitor FC Brașov să joace în Liga 1” – GALERIE FOTO+VIDEO

FC BRAȘOV. Ștefan Grigorie: „Trebuie să punem cu toții umărul pentru îndeplinirea obiectivului”

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare