Sport

[ViDEO] CM de Rugby 2015. Stejarii, pregătiți pentru duelul cu Franța. Vezi ce au zis Dumbravă și Gal despre echipa „cocoșilor”

 

Naționala României va întâlni, miercuri, vicecampioana mondială, Franța.

„În orice competiție cel mai important este primul meci, iar la noi va fi cu Franța. Am avut o perioadă bună de pregătire și sperăm că asta să se vadă în acest meci”, a declarat Lynn Howells, antrenorul Stejarilor.

Componența echipei nu este cu mult diferită de cea care a intrat în teren în meciul test disputat la București, cu Tonga.

„Am văzut Franța-Italia, două echipe foarte bune, competitive care s-au bazat foarte mult pe viteza jocului. Franța, o echipă care are multe pretenții, vor să câștige Cupa Mondială, iar noi trebuie să le facem față. Fiind o echipă atât de puternică trebuie să încetinim mult baloanele și să le creem probleme. Și Italia o echipă care joacă, vrea să arate ceva la Cupa Mondială, vrea să se claseze printre primele două în Grupă și să iasă mai departe”, a declarat Dănuț Dumbravă, titular în meciul România-Franța.

„Am reușit să facem un antrenament foarte bun, să ne ridice foarte mult morarul. Am reușit aseară să vizionăm și meciul Franța-Italia. Am reușit să vedem foarte multe carențe ale lor, puncte forte și cred că suntem pe drumul cel bun”, a încheiat Csaba Gal.

Totodată, antrenorul Philippe Saint André a anunțat 13 schimbări în echipa Franței pentru meciul cu România, fiind cea mai tânără echipă din ultimii opt ani.

Miercuri, 23 septembrie, de la ora 22.00, mytex.ro transmite LIVE TEXT primul meci al naționalei României în cadrul Cupei Mondiale de Rugby 2015.

CITIȚI ȘI:

CM de Rugby 2015. Vezi primul XV al României pentru meciul cu Franța și cele 13 schimbări făcute de Philippe Saint-Andre în echipa „cocoșilor”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button