Sport

[ViDEO] BRAȘOVEANCĂ, șefă de promoție la academia lui Nadal (VIDEO)

  • Carina-Rafa_268637.JPG
 

Carina Petroșan, o brașoveancă de aproape 19 ani, este șefa promoției 2019 la Academia de Tenis a campionului Rafael Nadal (33 de ani, locul 2 ATP) / foto 1, stânga, din Palma de Mallorca. Ceremonia de absolvire a avut loc marți, iar brașoveanca a fost felicitată chiar de Nadal, anunță sport.ro.

Carina s-a stabilit din 2016 în Mallorca, unde și-a perfecționat tenisul la academia jucătorului spaniol. Potrivit aceleiași surse, brașoveanca s-a antrenat și cu Simona Halep când era în România. Din cauza accidentărilor, Carina abandonează însă tenisul. Ea va încerca o carieră în modă, dar nu ca model sau designer, ci se va specializa pe afacerile în domeniu și va alege una dintre cele șapte universități care au acceptat-o deja.

„Atunci când m-am accidentat am avut ocazia să învăț ceea ce-mi doresc și voi studia Fashion Business”, a declarat tânăra.

De remarcat că în aceeași promoție care a absolvit ieri se află verișoara lui Rafa Nadal, Marta, care a rostit discursul în calitate de reprezentantă a studenților, în timp ce Carina a vorbit ca valedictorian (șefă de promoție) – video.

La ceremonie a luat parte și fostul tenisman spaniol David Ferrer (foto 1, dreapta).

Foto: capturi video Pro TV

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare