Sport

[ViDEO] BRAȘOV. Puncte importante pentru AS „SR” Brașov. Echipa fanilor „stegari” a suferit pe final, dar s-a impus la Zărnești – GALERIE FOTO+VIDEO

  • assr2_240592.jpg
  • assr1_240593.jpg
  • assr4_240594.jpg
  • assr5_240595.jpg
  • assr6_240596.jpg
  • assr3_240597.jpg
 

AS „SR” Brașov a avut parte ieri de primul test adevărat din Liga 4. În etapa a treia, echipa fanilor „stegari” a jucat la Zărnești, cu Olimpic, una dintre formațiile bune ale ligii, vicecampioana de anul trecut, și una dintre contracandidatele în lupta pentru prima poziție, care duce în barajul pentru promovarea în Liga 3.

Primul derby a fost trecut cu bine de brașoveni, care s-au impus cu 1-0, însă au terminat meciul sub asediu. Meciul a început cu șuturile trimise departe de poartă de Fânariu și Damian. În minutul 37, Dascălu a ajuns față în față cu Mutu, dar a trimis pe lângă poarta „galben-negrilor”. Chiar înainte de pauză, Vârlan a marcat golul care până la urmă a adus cele trei puncte pentru AS „SR”. Mijlocașul de bandă a tras dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea a căzut pe pământul din fața porții lui Băncilă și l-a depășit pe goalkeeper-ul gazdelor. Partea a doua a debutat cu ocazia mare a lui Damian, care a trimis peste din pasa lui Fânariu. Au urmat două intervenții ale lui Băncilă, care i-a blocat pe Codreanu și pe Damian. Oaspeții au mai avut o șansă de a „închide” meciul, însă Vârlan, lansat perfect de Bodean, a ratat în poziție de unu contra unu cu portarul advers. Din minutul 70, gazdele au preluat controlul, profitând și de faptul că rivalii au căzut fizic. Botorea l-a testat primul pe Mutu, dar portarul brașovenilor a scos de la colțul scurt. Au fost 20 de minute grele, însă apărarea „galben-negrilor” a rezistat, dar a avut și noroc în minutul 86, când Samir a trimis peste deși s-a aflat singur cu portarul.

Antrenorul Lucian Petre a folosit formula: Mutu – Rusu, Dumitraș, Alupei (min. 85 Căpățână), Poenaru – H. Popa (min. 76 Andrii), Codreanu (min. 58 Burlacu), Cocan, Vârlan – Damian, Fânariu (min. 65 Bodean).

În tribune, fanii „stegari”, în jur de 200, au făcut din nou spectacol.

După trei etape, AS „SR” Brașov are 9 puncte și ocupă prima poziție a clasamentului.

Astăzi, de la ora 11.00, în Liga 4 brașoveană vor avea loc partidele: Aripile Brașov – Voința Hurez; Chimia Orașul Victoria – Precizia Săcele; Inter Tărlungeni – Prietenii Rupea; Inter Cristian – Avântul Dumbrăvița; ACSM Codlea – ACS Steagul Roșu Brașov; Olimpic Voila – ACS Colțea 1920 Brașov.

În runda următoare, vineri, de la ora 17.00, AS „SR” Brașov o va întâlni, pe „Tineretului”, pe Inter Tărlungeni.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button