Sport

[ViDEO] BRAȘOV. Promovarea în Liga 3 se decide în Covasna. ACS „SR” Municipal Brașov, victorie la limită în turul cu Nemere Ghelința

 

După ce a defilat în Liga 4 brașoveană de fotbal, pe care a câștigat-o fără înfrângere, ACS „SR” Municipal Brașov a avut probleme în prima manșă a barajului pentru promovarea în Liga 3.

În fața campioanei din Covasna, Nemere Ghelința, brașovenii nu au găsit soluții și s-au impus la limită, 1-0, astfel că totul este deschis înaintea returului care va avea loc sâmbătă.

Obișnuiți să aibă în față jaloane în loc de adversari și să marcheze la foc automat, cei de la ACS „SR” Municipal Brașov nu au știut ce să facă în momentul în care cineva le-a dat o replică. Chiar dacă în atac nu au contat, covăsnenii au arătat bine pe faza defensivă. Oaspeții au aglomerat zona din fața careului lui Gâtej și au închis culoarele, astfel că ofensiva brașoveană a pedalat în gol.

Strătilă, H. Popa sau Vârlan nu au putut să câștige dueluri unu contra unu cu adversarii, astfel că ocaziile au fost rare. Alin Damian putea deschide scorul în minutul 26, însă Stana a avut o intervenție excelentă și l-a deposedat pe atacantul brașovean la 8 metri de poarta lui Gâtej. Horia Popa a ratat și el din poziție bună, iar la vestiare s-a intrat la egalitate, 0-0. Debutul părții a doua a adus un asediu la poarta vizitatorilor. Poverlovici a avut prima șansă, dar mingea trimisă cu capul de căpitanul „galben-negrilor” a fost reținută de Gâtej. Imediat, Alin Damian a ratat incredibil din 6 metri. În minutul 54 a venit și golul în poarta covăsnenilor. Țuțu i-a pasat perfect lui Răduțoiu, care a trimis în plasă din interiorul careului. Deși echipa lui controla ostilitățile, Strătilă a comis o eroare inexplicabilă, și-a lovit un adversar când jocul era oprit și a fost eliminat. Cu un om în minus, ai noștri nu au mai reușit mare lucru, astfel că scorul final, 1-0, lasă deschisă lupta pentru promovarea în Liga 3.

„Presiunea obiectivului și dorința prea mare au făcut să apară multe greșeli. Rivalii au venit, s-au pus pe două linii și nu am știut să-i desfacem. Important este că am câștigat și că avem avantaj. E bine că nu am primit gol și sunt convins că în retur vom arăta mai bine. Strătilă a greșit, rămâne de văzut dacă absența lui va reprezenta o pierdere sau nu pentru noi în manșa a doua”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. BARAJ PROMOVARE LIGA 3. LIVETEXT. ACS „SR” Municipal Brașov – Nemere Ghelința 1-0


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button