Sport

[ViDEO] BRAȘOV. Premieră în România. Abonamente tip brățară scoase la vânzare de ACS SR Municipal Brașov

  • bratara2.jpeg
  • bratara3.jpeg
 

ACS SR Municipal a pus în vânzare abonamente pentru meciurile pe care „galben-negrii” le vor juca pe „Tineretului” în returul Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a.

Abonamentele costă 100 lei la tribunele I și II și 300 de lei la tribuna oficială (fotolii).

„Inedit este că abonamentul este tip brățară. Fiecare suporter va putea purta la mână brățara prin care se va face accesul pe Stadionul «Tineretului». Suntem primul club sportiv din România care introduce sistemul de abonament de tip brățară. Este vorba de o brățară din materiat textil, rezistentă la apă. Din momentul prinderii la mână, brățara nu va mai putea fi dată jos până la finalul returului”, au precizat oficialii ACS SR Municipal Brașov.

Brățările pot fi achiziționate în Brașov, la Forma by Dragoș Antochi, la Făget pe B-dul Gării nr. 3, de luni până vineri între orele 11.00 și 20.00, și sâmbăta între orele 8.00 și 13.00 și de la Pub Vlahuță, lângă ITC, str. Parcul Mic nr. 23, de luni până sâmbătă între orele 12.00 și 21.00.

Cei care nu doresc abonamentul tip brățară, pot comanda pe www.srbrasov.ro un abonament clasic tip card.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare