Sport

[ViDEO] BRAȘOV. LIGA 4. Surpriză la Săcele. AS „SR” Brașov a urcat pe prima poziție

 

UPDATE. Olimpic Zărnești s-a impus cu 6-0 la Rupea și conduce în clasament cu 6 p, golaveraj 16-0. AS „SR” Brașov este a doua, cu 6 p, golaveraj 14-1.

În această dimineață s-au jucat șapte dintre cele opt meciuri ale etapei a doua a Ligii 4. Surpriza rundei a venit de la Săcele, unde Precizia, echipă antrenată de Mihai Stere și una dintre favoritele la câștigarea campionatului, a remizat, 2-2, cu Aripile Ghimbav. În prima rundă, gruparea din Ghimbav a fost învinsă de AS „SR” Bașov cu 10-0.

Pe „Tineretului”, AS „SR” Brașov a trecut de Chimia Orașul Victoria, 4-1 și a urcat pe prima poziție, cu 6 p. Echipa suporterilor „stegari” ar putea fi detronată de Olimpic Zărnești, care va juca, de la ora 18.00, la Rupea.

ACS Steagul Roșu Brașov a pierdut, pe „ICIM”, 1-3, cu Inter Cristian, în timp ce pe Stadionul „Carpați”, ACS Colțea 1920 Brașov a cedat, 0-4, în fața celor de la ACSM Codlea.

Celelalte meciuri disputate în această dimineață au fost: Avântul Dumbrăvița – Inter Tărlungeni 2-2; Carpați Berivoi – Olimpic Voila 0-4, Voința Hurez – Cetatea Homorod 1-4.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button