Sport

[ViDEO] BRAŞOV. EXCLUSIV. Laszlo Kovacs: „O experienţă unică pentru copii”. Românii au fost la carnavalul din Quebec – FOTO+VIDEO

  • quebec.png
 

Laszlo Kovacs, antrenorul Team Romania, a vorbit, în exclusivitate pentru www.mtex.ro, despre primul meci jucat de puştii noştri la Quebec International Pee-Wee Hockey Tournament, cel cu Nord-Ouest Pionniers (detalii aici: BRAȘOV. HOCHEI. TEAM ROMANIA a debutat la Pee-Wee 2020 – GALERIE FOTO).

„Sunt mulţumit de atitudinea copiilor. Au dat totul, atât s-a putut. Din păcate, s-a văzut lipsa de experienţă, de reacţie la asemenea situaţii, din cauză că nu au jocuri de asemenea nivel acasă. Dar să nu uitam totuşi că am jucat cu o echipă de «AAA», din zona în care şi momentan sunt 50 de jucători activi din NHL. Cu puţin noroc şi atentie puteam câştiga. Aş vrea să subliniez însă că cel mai important lucru este experienţa asta unică pentru copii şi ei îşi dau seama că sportul nu este o luptă de viaţă şi de moarte. Ce se întâmplă aici în jurul hocheiului este fantastic. Copiii, părinţii şi spectatorii se bucură de hochei, se respectă intre ei. Cei mici învaţă şi ce înseamnă să fii fair-play. Cred că asta e tot ce contează, nu rezultatele. Din asta ar trebui să învăţam şi noi, cei de acasă”, ne-a declarat Laszlo Kovacs.

„Joi vom juca primul meci oficial pe ramura cealaltă. Luăm totul pas cu pas. Dacă vom câştiga trei meciuri putem să intrăm în finală, daca pierdem ieşim din competiţie”, a mai spus Kovacs.

Altfel, puştii noştri au fost la caravalul din Quebec şi au vizitat oraşul vechi (video).

CITEŞTE ŞI: 

BRAŞOV. Meci de GALĂ pentru TEAM ROMANIA în Canada


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare