Sport

[ViDEO] BRAȘOV. Corona, 4 DIN 4!!!

  • imag0842.jpg
 

Echipa de handbal feminin Corona Brașov are punctaj maxim după 4 etape disputate în Liga Națională.

În această seară, sportivele pregătite de Ion Crăciun au dispus pe teren propriu de formația din Slatina, scor 31-22 (17-11).

Partida a fost echilibrată până în minutul 20, când Corona – în continuare fără cele trei straniere (blocate de chestiuni birocratice), dar și fără Sorina Târcă și Andreea Chricuță, accidentate (cea de-a doua necesitând operație de menisc) – s-a desprins la trei goluri: 11-8. Diferența a crescut la 5 goluri (14-9, în min. 26) și la 6 (16-10, min. 29), repriza încheindu-se cu 17-11 pentru Corona.

Actul secund a fost totalmente lipsit de emoții pentru suporterii brașoveni, aceștia delectându-se cu pasele decisive încântătoare și cu finalizările de pe contraatac ale Cristinei Laslo, golurile Georgianei Ciuciulete (excelentă colaborarea ei cu Laslo) și Dariei Bucur, precum și cu paradele portarului Viktoriia Timoshenkova, care a avut  evoluție de excepție, parând și 4 lovituri de la 7 m.

S-a terminat 31-22 pentru Corona, după ce brașovencele au avut și 11 goluri, diferență și în condițiile în care antrenorul Ion Crăciun a dat din nou minute de joc junioarelor cooptate la echipa mare.

Marcatoare pentru Corona: Bucur 9, Ciuciulete 8, Laslo 5, Neagu 4, Bazaliu 2 (1 din 7 m), Pătuleanu 2, Buceschi 1.

Corona are maximum de puncte (12) după 4 etape și un golaveraj de 113-85, fiind lideră, cu mențiunea că cealaltă formație cu victorii pe linie, SCM Rm Vâlcea, va disputa mâine partida din etapa a IV-a, în deplasare la Cluj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button