Sport

[ViDEO] BRAȘOV. Boția, gol de 3 puncte pentru ACS „SR” Municipal. Craiova și Turnu Măgurele, victorii la scor

 

ACS „SR” Municipal Brașov a pornit la drum cu o victorie la limită, 1-0, în noul sezon al Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a, unul în care obiectivul este clar, promovarea în Liga 2.

În prima etapă, pe „Tineretului” a venit FC Pucioasa, care a fost aproape să obțină un punct. A fost, însă, execuția lui Vlad Boția, cel mai bun jucător de pe teren, din minutul 75, care a ținut toate punctele sub Tâmpa.

Brașovenii au început tare meciul, dar nu au modificat tabela, deși au avut ocazii clare. În minutul 4, E. Popa a ratat întâlnirea cu mingea, la o centrare de calitate a lui Boția. La capătul primului sfert de oră, Burlacu l-a pus pe Răchișan în situație ideală, însă acesta a tras exact în portarul Agachi. În minutul 31, Leonte a luat la țintă bara, după care E. Popa a reluat pe lângă din centrarea lui Voicu. Oaspeții au ripostat pe finalul reprizei, când A. Popa a ieșit pe sub o centrare, iar Marina a trimis peste poarta goală. În parta a doua, ai noștri nu au mai reușit să pună presiune pe careul advers. În condițiile în care nu au mai construit și au preferat să joace cu mingi lungi, „galben-negrii” nu au mai putut să se apropie de poarta adversă. A venit, însă, minutul 75, când Răduțoiu a centrat, iar Boția a reluat la colțul lung, fără speranțe pentru portarul oaspeților. Având avantaj pe tabelă, elevii lui Florin Stângă s-au retras, iar dâmbovițenii au căutat egalarea. A. Popa a avut, însă, o intervenție excelentă și a scos de lângă bară o minge șutată de Calofir dintr-o lovitură liberă. În prelungiri, Danciu a ratat incredibildin 5 metri.

ACS „SR” Municipal a luat cele trei puncte, însă echipa nu a convins, iar în perioada următoare vin meciurile cu rivalele în lupta pentru promovare, Craiova, Turnu Măgurele și Alexandria.

„Mă așteptam să avem un meci dificil. Orice debut este greu. Nu sunt reglate toate lucrurile. Apare tracul, unii au jucat pentru prima oară în tricoul «galben-negru». Sunt copii care au debutat la seniori. Am întâlnit o echipă care s-a apărat bine, care a fost agresivă. Cei de la Pucioasa au avut și multă șansă, noi am ratat ocazii mari. Oamenii de gol fac diferența într-o echipă. E. Popa și Avram pot să marcheze, dar acum nu a fost ziua lor. După ce am înscris, am încercat să păstrăm rezultatul și ne-am retras. Mă bucur pentru Abi Popa, ne-a scos cu intervenția lui. Puțini au avut încredere în el când l-am adus. El s-a pregătit, a fost serios și sunt convins că va ajunge un portar mare. Important este că am obținut cele trei puncte, că am început campionatul cu dreptul. Mai avem mult de lucru, dar sunt convins că totul se va regla. Sper că această victorie le va da încredere jucătorilor, iar sâmbătă, la meciul cu Craiova, vom fi și mai inteligenți. Pentru noi, importante sunt punctele. Obiectivul este promovarea în Liga 2. Trebuie să câștigăm meciurile”, a declarat antrenorul Florin Stângă.

Tot în Seria a 3-a, U Craiova 1948 a trecut cu 3-0 (Kovari, Raicea, Dina) de Atletic Bradu, în timp ce Turris Oltul Turnu Măgurele a făcut scor cu Viitorul Domneşti, 7-0 (M. Constantinescu 2, Fotescu 3, Pencea, Băjenaru).

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIGA 3. LIVETEXT. ACS „SR” Municipal Brașov, victorie de moral în prima etapă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button